ACUPUNCTUUR bij QI-MOTION

Acupunctuur wordt in de westerse wereld meestal toegepast als aanvulling op de reguliere geneeskunde. Volgens de oeroude Chinese filosofie zijn alle lichamelijke klachten en ziekten een uiting van een verstoorde energie-balans. Middels acupunctuur kan men, in combinatie met een gezonde levensstijl (waaronder gezonde voeding, goede ademhaling en juiste lichaamsbeweging), de energie-huishouding verbeteren waardoor u zich lichamelijk en geestelijk beter voelt en het optreden van daadwerkelijke lichamelijke schade voorkomen of beperkt kan worden.

 

Acupunctuur is geen wondermiddel. Toch blijkt in de praktijk dat het herstellen van het energie-evenwicht vaak leidt tot het verdwijnen of verminderen van specifieke klachten. U kunt eventueel door uw huisarts of medisch specialist verwezen worden voor acupunctuurbehandeling, maar het is ook mogelijk om zelf een afspraak te maken.

Acupunctuur kan bij vele klachten met succes worden ingezet. In onze praktijk wordt acupunctuur hoofdzakelijk gebruikt om mensen met lichamelijke of mentale burn-out klachten ondersteuning te bieden. Dit kan op verzoek ook in combinatie met qi-gong of mindfulness trainingen

 

Verdere informatie over acupunctuur kunt U ook vinden op www.acupunctuur.nl

 

QI-MOTION | Praktijk voor Acupunctuur, Qigong en Mindfulness; Echt - Limburg